آلرژی ,غذایی ,درصد ,شوند ,جایگزین ,اختلالات ,آلرژی غذایی ,عوامل آلرژی ,ماده غذایی ,عوامل آلرژی غذایی

عوامل آلرژی غذایی

عوامل آلرژی غذایی

در این از موادی سخن می گوییم که آلرژی غذایی را بوجود می آورند.

برای خواندن مطلب به ادامه مطلب بروید

 

خدیجه رحمانی در گفت و گو با ایسنا می گوید که بیش از 90 درصد از آلرژی های غذایی با مصرف 8 ماده غذایی عمده بروز می کند که تخم مرغ، شیر، گندم، سویا، ماهی، صدف و مغزهای روغنی از آن  جمله هستند.
70 درصد از مبتلایان به آلرژی غذایی دچار اختلالات گوارشی می شوند که این نوع از اختلالات به صورت اسهال، استفراغ، تهوع و نفخ شکمی بروز می کند. 24 درصد نیز دچار عوارض پوستی می شوند که به صورت خارش و کهیر خود را نشان می دهد. 4 درصد نیز به اختلالات تنفسی مبتلا می شوند که حتی ممکن است منجر به آسم شود. یک درصد نیز امکان دارد به سایر علایم دچار شوند. بهترین راه درمان حذف ماده غذایی است که به ان آلرژی داریم و جایگزین کردن ماده دیگر است

مثلا شیر سویا را جایگزین شیر کنیم که پروتئین و کلسیم و ویتامین های آ و ب را تامین می کند.

آلرژی غذایی,درمان آلرژی غذایی

اگر آلرژی غذایی دارید با مشورت دکتر می توانید غذاهای جایگزین را بشناسید و مصرف نمایید

عوامل آلرژی غذایی

مطالب مرتبط:

آلرژی غذایی


فال حافظ منبع اصلی مطلب : فال حافظ
برچسب ها : آلرژی ,غذایی ,درصد ,شوند ,جایگزین ,اختلالات ,آلرژی غذایی ,عوامل آلرژی ,ماده غذایی ,عوامل آلرژی غذایی
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

آینا گروه : عوامل آلرژی غذایی